Consultanta pe proiecte

cum va putem ajuta?

Contactati-ne la numarul de telefon afisat pe site sau folositi formularul de contact online.

Prin serviciile de consultanta in accesarea programelor de finantare nerambursabila,  Reiden Business Consulting pune la dispozitie un sistem de management al proiectului dar si un mod de lucru controlat si pragmatic.

Prin faptul ca ne place sa fim pragmatici in serviciile de  consultanta oferite  pentru  accesarea fondurilor nerambursabile (si cand spunem pragmatici inseamna printre altele ca intotdeauna ne axam pe identificarea problemei la nivelul organizatiei si nu pe crearea uneia), am reusit ca pana la acest moment sa atingem scopul fiecarui proiect, respectiv acela de a modifica in sens pozitiv situatia  care afecteaza in mod negativ grupul tinta, beneficiarii proiectului. Prin faptul ca tratam individual clientul si suntem focusati intotdeauna pe oferirea solutiilor optime,  am reusit sa raspundem prompt la solicitarile clientilor nostri, contribuind in acest mod la succesul fiecarui proiect implementat.

Prin faptul ca nu doar scriem proiecte ci le si  implementam cu ajutorul angajatilor sau a colaboratorilor nostri, care au atat o  pregatire profesionala solida dar si o vasta experienta in domeniul accesarii de fonduri europene, devenim parteneri pe termen lung in implementarea proiectelor cu succes.

Ne plac provocarile si incercam sa oferim intotdeauna solutii prompte pentru a satisface nevoile si asteptarile clientilor nostri.

Prin intermediul serviciilor de consultanta in domeniul fondurilor europene, sprijinim clientii si anticipam asteptarilor lor, in scopul de a raspunde cat mai bine acestora.

 

Principalele servicii oferite de firma noastra

Proiecte complete pentru firme, administratii locale si judetene, ONG-uri

Elaborarea proiectelor europene impreuna cu consultanta specifica privind implementarea acestor proiecte dupa aprobarea finantarii planuri de afaceri, va cuprinde:

 • Identificarea sursei de finantare cea mai potrivita tipului de investitie
 • Analiza eligibillitatii solicitantului
 • Intocmirea dosarului cererii de finantare, inclusiv realizarea planului de afaceri/studiu de fezabilitate
 • Asistenta in alegerea furnizorilor de produse sau servicii (arhitectura, proiectare, constructii, achizitii echipamente, etc)
 • Asistenta in implementarea proiectului

Management de proiect pentru diferite proiecte cu finantari bancare sau private

 • Analiza fezabilitatii ideii de proiect (studiu de piata, plan de afaceri/studiu de fezabilitate)
 • Previzionarea bugetului necesar proiectului
 • Planificarea si pregatirea proiectului:
  • Realizarea planului proiectului
  • Estimarea elementelor de cost si timp necesari proiectului
  • Stabilirea echipei de proiect si a responsabilitatilor fiecarui membru in cadrul proiectului
 • Implementarea proiectelor europene
 • Monitorizarea si controlul proiectelor
 • Evaluarea proiectelor

etape in colaborarea cu noi

Ascultam, Analizam, Definim, Prezentam si Organizam activitatile viitorului proiect, iar ulterior incheiem prima etapa cu inregistratea la sediul Autoritatii Contractante a Dosarului Cererii de Finantare.

In etapa de Implementare a Proiectului, ne axam pe principiile conform carora planificarea timpului in ceea ce priveste realizarea obiectivelor angajate prin proiectul depus, trebuie tinute sub control, prin respectarea criteriilor esentiale de bugetare, in toate demersurile facute pentru  a respecta indicatorii asumati prin proiect, evitand astfel situatiile neplacute si confuze, care se pot solda cu solicitari de clarificari transmise de reprezentantii Autoritatii Contractante, Beneficiarului, respectiv intarzieri in rambursarea sumelor cheltuite.

Prin  implementarea proiectului urmarim:
⦁    respectarea regulilor impuse de finantator;
⦁    respectarea legislatiei cu privire la achizitiile publice;
⦁    respectarea normelor de vizibilitate impuse;
⦁    respectarea normelor de publicitate impuse.

A treia etapa este aceea de a monitoriza proiectul implementat, respectiv prin asigurarea serviciilor de Asistenta – Post Contractare, pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani, in functie de programul de finantare.

Cautati un partener si nu un consultant oarecare?