Reiden Business Consulting Livreaza Eficienta

Consultanța pentru Fonduri Europene este un domeniu specializat care implică furnizarea de asistență și sfaturi organizațiilor și si persoanelor fizice, pentru a accesa și gestiona Finantarile Nerambursabile Europene cat si Guvernamentale, disponibile prin diverse programe și inițiative finanțate de Uniunea Europeană sau Agentiile De Dezvoltare Regionala,

Ceea ce ne diferentiaza de alte companii de consultanta in management si Fonduri Europene Nerambursabile consta in simpla idee de eficienta. Suntem eficienti in a gasi rapid solutii pentru orice problema cu care s-ar putea confrunta clientii nostri, suntem eficienti in a anticipa provocari care ar putea avea un impact negativ in buna desfasurare manageriala a companiei, suntem eficienti in a elabora proiecte de dezvoltare prin care clientii nostri pot integra solutii de management pentru a garanta rezultate masurabile la nivel de vanzari si crestere economica. Nu in ultimul rand, REIDEN BUSINESS CONSULTING livreaza eficienta in accesarea Fondurilor Europene si Guvernamentale!

Reiden Business Consulting creste in fiecare zi multumita increderii pe care ne-o acorda clientii nostri.

Doar 1 din 10 companii reusesc sa aiba o crestere sustinuta. Reiden Business Consulting ajuta companiile sa depaseasca momentele de cotitura, prin concentrarea mai multor strategii de dezvoltare si prin elaborarea de proiecte europene, perfect adaptate nevoilor particulare ale fiecaruia dintre clientii nostri. Pentru a eficientiza aceste strategii, este nevoie de adoptarea unor decizii rapide si corecte privind diverse aspecte ale implementarii si fezabilitatii respectivelor strategii, Reiden Business Consulting fiind acolo pentru a livra cele mai bune sugestii, bazate pe studii de fezabilitate, rapoarte de calitate, studii de piata si cerecetari introspecte ale companiilor solicitante. Pentru a-si atinge potentialul, orice companie are nevoie de un management exceptional, iar un specialist din exterior poate fi de cele mai multe ori cel mai fiabil pentru a oferi propuneri obiective, implementandu-le mai departe cu success, pentru a ajunge la satisfacerea obiectivelor dorite.

Prin combinarea strategiilor de management cu abordari analitice obiective, orientate catre eficienta, Reiden Business Consulting este partenerul ideal pentru o crestere organica si pentru o dezvoltare sustenabila si de durata.

Misiune

Misiunea Reiden Business Consulting se concretizeaza in a sprijini organizațiile in accesarea și gestionarea Fondurilor Nerambursabile Europene, contribuind astfel la dezvoltarea și inovarea comunităților noastre. Ne angajăm să oferim consultanță de calitate superioară, ghidând clienții noștri de-a lungul întregului proces de accesare a Programelor de Finantari Nerambursabile, de la evaluarea inițială a nevoilor până la implementarea și raportarea proiectelor de succes.

Prin abordarea noastră specializată și echipa noastră de experți bine pregătiți, ne străduim să identificăm cele mai bune oportunități de finanțare pentru fiecare client și să le asigurăm resursele și cunoștințele necesare pentru a atinge obiectivele lor. Suntem dedicați principiilor etice, transparenței și eficienței în toate serviciile noastre.

Ne vedem pe noi înșine ca parteneri de încredere în dezvoltarea proiectelor durabile și inovatoare care să contribuie la creșterea economică, la coeziunea socială și la protejarea mediului în Europa. Misiunea noastră este să facilităm accesul la resursele europene pentru a face posibilă transformarea ideilor în realitate și pentru a aduce beneficii palpabile comunităților noastre.

Această misiune subliniază angajamentul total pentru excelenta al Reiden Business Consulting in a ajuta clienții să-și atingă obiectivele prin intermediul Fondurilor Europene și de a contribui la dezvoltarea comunităților și a regiunilor în care activează.

Misiunea noastra este sa ne ajutam clientii sa faca imbunatatiri durabile si substantiale in performantele lor si sa construiasca o firma de succes care atrage, dezvolta si retine oameni de exceptie. Noi credem ca vom avea succes daca si clientii nostri au succes.

Rezolvarea problemelor cele mai dificile necesita cei mai buni oameni. Noi credem ca cei mai buni oameni vor fi atrasi de posibilitatea de a lucra la cele mai grele probleme. Astfel, construim firma in jurul acestei convingeri.

Valori

Valorile unei companii sau organizații de consultanță pentru fonduri nerambursabile europene reprezintă principiile și credințele fundamentale care ghidează comportamentul și deciziile acesteia.

Noi, Reiden Business Consulting ne-am asumat un set de valori in activitatea desfasurata, prin care intelegem sa dam dovada de:

 1. Etica și Integritate: Respectarea celor mai înalte standarde etice în toate activitățile și relațiile cu clienții, finanțatorii și partenerii.

 2. Calitate și Excelență: Furnizarea de servicii de cea mai înaltă calitate și căutarea constantă a excelenței în tot ceea ce facem.
 3. Clienții în prim-plan: Orientarea către nevoile și obiectivele clienților și angajamentul de a le oferi soluții personalizate și eficiente.
 4. Transparență: Deschidere și transparență în toate interacțiunile cu clienții și în gestionarea fondurilor europene.
 5. Profesionalism: Abordarea fiecărei sarcini cu profesionalism, responsabilitate și angajament.
 6. Învățare continuă: Căutarea și îmbrățișarea schimbării și învățarea continuă pentru a rămâne la curent cu cele mai recente tendințe și reglementări în domeniul fondurilor europene.
 7. Parteneriate de încredere: Construirea și menținerea parteneriatelor de lungă durată, bazate pe încredere, cu organizații, autorități și alți actori relevanți.
 8. Responsabilitate socială și ecologică: Conștiența asupra impactului social și ecologic al proiectelor finanțate și angajamentul de a contribui la dezvoltare durabilă.
 9. Inovație: Encourajarea inovației și a gândirii creative pentru a dezvolta soluții mai bune pentru clienți și comunități.
 10. Diversitate și Incluziune: Respectarea diversității și promovarea unui mediu de lucru inclusiv și echitabil.

Suntem o organizatie axata pe valori foarte bine determinate. Valorile noastre ne reflecta gandirea si informeaza atat strategia noastra pe termen lung cat si modul in care ne servim clientii zi cu zi.

Tindem catre cele mai inalte standarde profesionale:
– punem interesele clientului inaintea celor ale firmei
– respectam standarde inalte de etica
– pastram confidentialitatea clientului
– imbunatatim semnificativ performanta clientilor nostri

Obiectivul nostru principal este de a oferi cel mai bun serviciu de consultanta in accesarea de Fonduri Nerambursabile Europene, identificand cele mai potrivite programe de finantare pentru clientii nostri. La baza afacerii noastre este etica si unul dintre obiectivele secundare este sa consolidam standarde stricte, care includ integritatea, angajamentul si devotamentul angajatilor nostri. Adoptarea acestui set de valori conduce la crearea unei reputatii ireprosable, care reflecta profesionalismul in toate etapele care se succed in elaborarea si implementarea unui proiect finantat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Obiectivul nostru este să devenim un lider recunoscut în domeniul Consultanței pentru Fonduri Nerambursabile Europene si Guvernamentale, oferind soluții inovatoare și de înaltă calitate pentru clienții noștri.

Prin activitatea desfasurata ne propunem să:

 1. Asigurăm accesul la finanțări europene: Ne străduim să identificăm și să facilităm accesul clienților noștri la sursele de finanțari europene sau guvernamentale potrivite pentru proiectele lor, ajutându-i să obțină resursele necesare pentru dezvoltare și creștere.
 2. Furnizăm expertiză specializată: Dorim să oferim consultanță de înaltă calitate, bazată pe cunoștințe solide despre politica și procedurile europene de finanțare, pentru a ghida clienții noștri în fiecare etapă a procesului de accesare și gestionare a fondurilor nerambursabile.
 3. Contribuim la succesul proiectelor: Ne angajăm să lucrăm alături de clienții noștri pentru a dezvolta proiecte durabile, inovatoare și de impact, care să aducă beneficii semnificative comunităților și regiunilor în care sunt implementate.
 4. Promovăm dezvoltarea durabilă: Avem ca obiectiv să contribuim la dezvoltarea durabilă a comunităților și la îmbunătățirea calității vieții, prin intermediul proiectelor finanțate din surse europene, și să promovăm valorile de coeziune, incluziune și sustenabilitate.
 5. Menținem excelența și integritatea: Ne asumăm angajamentul de a lucra cu integritate și etică în toate aspectele activității noastre și de a ne menține la curent cu schimbările și evoluțiile din domeniul finanțării europene.

Prin atingerea acestor obiective, ne dorim să devenim partenerii de încredere ai clienților noștri în realizarea proiectelor lor de succes și să contribuim la avansarea dezvoltării sustenabile în Europa.

Acest obiectiv evidențiază angajamentul organizației de a fi lider în domeniul consultanței pentru fonduri nerambursabile europene și subliniază valorile și direcția strategică pe care o urmărește pentru a atinge acest obiectiv.

Cautati un partener si nu un consultant oarecare?

Call Now Button