Reiden Business Consulting livreaza eficienta

Ceea ce ne diferentiaza de alte companii de consultanta in management si Fonduri Europene Nerambursabile consta in simpla idee de eficienta. Suntem eficienti in a gasi rapid solutii pentru orice problema cu care s-ar putea confrunta clientii nostri, suntem eficienti in a anticipa provocari care ar putea avea un impact negativ in buna desfasurare manageriala a companiei, suntem eficienti in a elabora proiecte de dezvoltare prin care clientii nostri pot integra solutii de management pentru a garanta rezultate masurabile la nivel de vanzari si crestere economica. Nu in ultimul rand, REIDENT BUSINESS CONSULTING livreaza eficienta in accesarea Fondurilor Europene.

Reiden Business Consulting creste in fiecare zi multumita increderii pe care ne-o acorda clientii nostri.

Doar 1 din 10 companii reusesc sa aiba o crestere sustinuta. Reiden Business Consulting ajuta companiile sa depaseasca momentele de cotitura, prin concentrarea mai multor strategii de dezvoltare si prin elaborarea de proiecte europene, perfect adaptate nevoilor particulare ale fiecaruia dintre clientii nostri. Pentru a eficientiza aceste strategii, este nevoie de luarea unor decizii rapide si corecte privind diverse aspecte ale implementarii si fezabilitatii respectivelor strategii, Reiden Business Consulting fiind acolo pentru a livra cele mai bune sugestii, bazate pe studii de fezabilitate, rapoarte de calitate, studii de piata si cerecetari introspecte ale companiilor solicitante. Pentru a-si atinge potentialul, orice companie are nevoie de un management exceptional, iar un specialist din exterior poate fi de cele mai multe ori cel mai fiabil pentru a oferi propuneri obiective, implementandu-le mai departe cu success, pentru a ajunge la satisfacerea obiectivelor dorite.

Prin combaterea strategiilor de management cu abordari analitice obiective, orientate catre eficienta, Reiden Business Consulting este partenerul ideal pentru o crestere organica si pentru o dezvoltare sustenabila si de durata.

Misiune

Misiunea noastra este sa ne ajutam clientii sa faca imbunatatiri durabile si substantiale in performantele lor si sa construiasca o firma de succes care atrage, dezvolta si retine oameni de exceptie. Noi credem ca vom avea succes daca si clientii nostri au succes.

Rezolvarea problemelor cele mai dificile necesita cei mai buni oameni. Noi credem ca cei mai buni oameni vor fi atrasi de posibilitatea de a lucra la cele mai grele probleme. Astfel, construim firma in jurul acestei convingeri.

Valori

Suntem o organizatie axata pe valori foarte bine determinate. Valorile noastre ne reflecta gandirea si informeaza atat strategia noastra pe termen lung cat si modul in care ne servim clientii zi cu zi.

Tindem catre cele mai inalte standarde profesionale:
– punem interesele clientului inaintea celor ale firmei
– respectam standarde inalte de etica
– pastram confidentialitatea clientului
– imbunatatim semnificativ performanta clientilor nostri

Obiectivul noastru principal este de a oferi cel mai bun serviciu de consultanta in accesarea de Fonduri Nerambursabile Europene, identificand cele mai potrivite programe de finantare pentru clientii nostri. La baza afacerii noastre este etica si unul dintre obiectivele secundare este sa consolidam standarde stricte, care includ integritatea, angajamentul si devotamentul angajatilor nostri. Adoptarea acestui set de valori conduce la crearea unei reputatii ireprosable, care reflecta profesionalismul in toate etapele care se succed in elaborarea si implementarea unui proiect finantat din Fonduri Europene Nerambursabile.

Cautati un partener si nu un consultant oarecare?