PNDR 4.3 – Fonduri UE pentru infrastructura agricola silvicaProgram de finantare nerambursabila cu investitii de pana la 1 mil E in infrastructura de acces agricol.

country-road
PROGRAMUL NATIONAL DE DEZVOLTARE RURALA 2014 – 2020

Sub-masura 4.3 „Investitii pentru dezvoltarea, modernizarea sau adaptarea infrastructurii agricole si silvice”, componenta “Infrastructura de acces agricola”  vizeaza investitii in constructia, extinderea si / sau modernizarea drumurilor de acces agricole catre ferme.

Un consultant iti sta permanent la dispozitie. Trimite-i un mesaj!

Cheltuieli Eligibile ale Programului

Cheltuieli eligibile pentru sprijinul FEADR sunt limitate la modernizarea infrastructurii secundare de irigatii, cladirilor aferente statiilor de pompare si/sau racordarea la utilitati, sisteme de contorizare a apei, inclusiv constructia/modernizarea bazinelor de colectare si stocare a apei de irigat.

Important!
Sunt eligibile si lucrarile pentru statiile de pompare, dispecerizare, monitorizare si contorizare a energiei electrice.

Cere sa fii sunat de un consultant!

Criterii de Eligibilitate Solicitant

· sM4.3 – IRIGATII:
· Organizatii/ federatii ale utilizatorilor de apa, constituite din proprietari/utilizatori de terenuri agricole in conformitate cu legislatia in vigoare.

· sM4.3 – AGRICOL:
· Unitati Administrativ Teritoriale si/ sau Asociatii ale acestora constituite conform legislatiei nationale in vigoare.

· sM4.3 – SILVIC:
· Persoane juridice de drept privat/alte forme de organizare proprietari de padure si/ sau asociatiile acestora conform legislatiei in vigoare;
· Unitati Administrativ Teritoriale si/ sau Asociatii ale acestora, proprietari de padure;
· Administratorul fondului forestier proprietate publica a statului conform legislatiei in vigoare.

Valoarea Finantarii Nerambursabile

· sM4.3 – IRIGATII – rata sprijinului public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, si nu va depasi:
– 1.000.000 Euro/ proiect pentru sistemele de irigatii aferente statiilor de punere sub presiune (SPP);
– 1.500.000 Euro/ proiect pentru amenajarea sistemelor de irigatii aferente statiilor de pompare si repompare (SPA, SRP).
· sM4.3 – AGRICOL – rata sprijinului public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, si nu va depasi
– 1.000.000 Euro/ proiect.
· sM4.3 – SILVIC – rata sprijinului public nerambursabil va fi de 100% din totalul cheltuielilor eligibile, si nu va depasi:
– 1.500.000 Euro/ proiect pentru amenajarea drumurilor forestiere.

CUM va putem ajuta?

Va sprijinim in identificarea programului de finantare adecvat nevoilor  dumneavoastra.

Elaboram planul de afaceri si cererea de finantare.

Implementam proiectul si realizam monitorizarea acestuia pe o perioada cuprinsa intre 3 si 5 ani de zile.

Noi – livram Excelenta!

Formular de contactLasati-ne un mesaj cu ideea dumneavoastra de afaceri si veti fi contactat de un consultant in cel mai scurt timp.

Doriti sa stiti daca sunteti eligibil pe acest program?